Omakotitalon mukavuuksilla varustettu vapaa-ajanasunto tarjoaa mahdollisuuden aitoon rentoutumiseen ja irtiottoon arjen ympyröistä. Modernilla tekniikalla varustetun vapaa-ajanasunnon voi jättää loman jälkeen huoletta taakseen, kun esimerkiksi lämmitysjärjestelmä on etäohjauksen päässä.

 

 

Kiiruna Talo on erinomainen ratkaisu myös vapaa-ajanasunnoksi tai mökiksi. Usein vapaa-ajanasunto tai mökki rakennetaan eri paikkakunnalle kuin vakituinen asuinpaikkakunta. Vaivattoman ja ennakoitavan rakentamisprojektin arvo nousee toiselle paikkakunnalle rakennettaessa entistä suurempaan arvoon. 

 

Makuuhuone_HR

 

Selkeä raksaprojekti – vapaa-ajanasunnon rakennuttaminen onnistuu vaivatta arkesi ohessa

 

Kiiruna Taloa rakennettaessa sinun ei tarvitse olla työmaalla vastaanottamassa tavaratoimituksia tai suojaamassa työmaalle toimitettuja materiaaleja. Kaikki Kiiruna Talot – myös hirsikodit – rakennetaan lähes 100 % valmiiksi talotehtaan suojissa. 

 

Talotoimituspäivän jälkeen taloa viimeistellään vain muutamien viikkojen ajan, kunnes muuttovalmis koti –  tai tässä tapauksessa vapaa-ajanasunto – luovutetaan sinulle. Selkeä ja pitävä aikataulu on myös rahoituksen hankkimisen kannalta olennaista. 

 

Kiiruna Talon hinnoittelu on avointa, löydät kaikkien talomalliemme hinnat verkkosivuiltamme. Tässä muutamia asioita, jotka kuuluvat kaikkien talomalliemme (puu- ja hirsitalot) perushintaan:

 • perustukset
 • maalämpö asennuksineen
 • Puustellin keittiö ja mm. Bora Pure -liesi.
 • sisustustyöt

Löydät ajantasaisen toimitussisällön tämän linkin takaa.

 

New call-to-action

 

Näin Kiiruna Talo muuntuu mökiksi tai vapaa-ajanasunnoksi

 

Kaikki talomallimme ovat esimerkiksi huonejaon ja huoneiden koon suhteen vaivatta muokattavissa. Sopivan kokoisia makuuhuoneita saadaan juuri tarvitsemanne määrä kuhunkin talomalliin.

 

Tämän linkin takaa löydät listauksen yleisimmistä muutostöistä, joita asiakkaamme toivovat kotiinsa. Tässä listausta muutostöistä, joilla esimerkiksi vapaa-ajanasunnon saa muokattua teidän tarpeita ja silmää miellyttäväksi:

 

 • suuremmat ikkunat
 • ikkunoiden sijoittelu eri tavalla kuin perusmallissa
 • jyrkempi tai loivempi kattokulma
 • integroidut kodinkoneet
 • huonekorkeuden korotus
 • kodinhoitohuoneen lisävarusteet
 • autokatos ja varasto

 

Jos mökille on tarkoitus rakentaa ulkosauna, sauna voidaan jättää päärakennuksesta kokonaan pois, jolloin hyvitämme asiakkaalle muutamien tuhansien eurojen suuruisen summan.

 

Mikäli mökkitontille ei ole mahdollista asentaa maalämpöä, myös toisen lämmitysjärjestelmän valinta onnistuu. Mikäli valittu järjestelmä on edullisempi kuin maalämpökokonaisuus, hyvitämme tämän erotuksen asiakkaalle.

 

Nimetön suunnittelumalli-May-06-2023-07-46-52-2772-PM

 

Talon päätyyn on mahdollista saada autokatos. Autokatoksen yhteydessä on aina varasto, joka soveltuu esimerkiksi talviurheilukohteissa välineiden huoltoon ja säilytykseen. Tarkemmat tiedot autokatoksen hinnoittelusta ja ominaisuuksista saat edustajiltamme.

 

 

Kiiruna Talo on kustannustehokas ratkaisu – vapaa-ajanasuntoasi viimeistellään toimituspäivän jälkeen vain muutaman viikon ajan

 

Kiiruna Talon nopea rakentuminen sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa vapaa-ajanasunto tulee eri paikkakunnalle kuin vakituinen koti. Rakennamme vapaa-ajanasuntosi 100 % muuttovalmiiksi ennen kuin luovutamme sen sinulle.

 

Vapaa-ajanasunto toimitetaan tontille tilaelementteinä. Tilaelementit ovat valmiin kodin osia, joissa esimerkiksi sisustustyöt on tehty ja kiinteät kalusteet asennettu. Tilaelementtirakentaminen takaa rakentamisen tasaisen korkean laadun ja 100 % kuivaketjun. Yksinkertaisuudessaan Kiiruna Talon rakentuminen etenee näin: 

 

Vapaa-ajanasunnon rakentaminen vaihe vaiheelta

 

1. Sinä hankit tontin ja tilaat tontille maatyöurakoitsijan

2. Me toimitamme aineiston, jolla pääset hakemaan rakennuslupaa

3. Me valamme tontillesi vapaa-ajanasunnon perustukset, joiden päälle rakennamme vesikaton odottamaan talotoimituspäivää

4. Samaan aikaan rakennamme talotehtaalla vapaa-ajanasuntosi. Tilaelementin kuljetetaan tontille huolellisesti suojattuina.

5. Talotoimituspäivänä vesikatto nostetaan kivijalan päältä sivuun, tilaelementit nostetaan paikoilleen ja vesikatto vielä koko komeuden päälle

6. Tämän jälkeen viimeistelemme kotiasi vielä muutaman viikon – maksimissaan neljän viikon – ajan

7. Luovutamme muuttovalmiin vapaa-ajanasunnon sinulle 

 

Tämän linkin takaa löydät lisätietoja tilaelementtirakentamisesta.

 

Tutustu hirsitaloihin – kotimainen hirsi kruunaa vapaa-ajanasunnon tunnelman

 

Rakennamme myös Kiiruna Hirsitalot tilaelementtitekniikalla. Tämä takaa myös hirsirakennusten korkean laadun ja kilpailukykyisen hinnan. 

Kiiruna Hirsitaloissa hirsi on näyttävän korkea: 265 mm. Huonekorkeuden korotus onnistuu hirsitaloissa 280 cm korkeuteen saakka. 

 

Järjestämme talonäyttelyn jokaisessa rakentamassamme kodissa ja vapaa-ajanasunnossa. Talonäyttely on loistava tilaisuus tulla toteamaan rakentamisemme korkea laatu. Alla olevasta linkistä löydät tulevat talonäyttelyt:

 

Katso seuraava talonäyttely lähialueellasi.