Kiiruna Talo on erinomainen ratkaisu myös vapaa-ajan asunnoksi ja mökiksi. Kiiruna Talo on muuttovalmis neljän viikon kuluttua toimituksesta!

 

Kakkosasunnolta kaivataan vaivatonta ylläpitoa ja huoletonta asumista – kuinka paljon maksaa 2 MH vapaa-ajan asunto?

 

Etätyön yleistyessä vapaa-ajan asunnoilla vietetään yhä pidempiä aikoja. Niin sanottu perinteinen mummonmökki ei enää vastaa useimpien mökkeilijöiden vaatimustasoa, vaan vapaa-ajan asunnolta odotetaan omakotitalon mukavuuksia.  On olennaista, että vapaa-ajan asuntoa on vaivatonta käyttää ja ylläpitää ympäri vuoden.

 

Vapaa-ajan asunnot ovat yleensä hieman pienempiä kuin vakituiset kodit. Kiiruna Talojen mallisto on lähtenyt kehittymään aikanaan yhden ja kahden hengen talouksille suunnatuista kodeista, joten käytännöllinen ja kompakti suunnittelu on meille tuttua puuhaa. 

 

Esimerkiksi tämä Karunki 87 ES malli toimii upeasti myös vapaa-ajan asuntona. Kiiruna Taloista on mahdollista jättää sauna kokonaan pois, mikäli sinulla on mahdollista rakentaa esimerkiksi erillinen ulko/rantasauna. Tällöin asuntoon mahtuu pieni lisähuone vaikkapa etätyöskentelyyn, vierashuoneeksi tai lisäsäilytystilaksi vaatehuoneen muodossa.

 

87es-pohjakuva

Esimerkki:

 

Tämän kodin huoneistoala on 75 m². Tämän vapaa-ajan asunnon hinta Rovaniemelle on 169 000 €. Lisävalintana voisimme suositella avokuistin laajentamista koko sivun mittaiseksi terassiksi, jos tontti ja budjetti sen vain sallii.

 

Lisätietoja tästä mallista löydät täältä. 

 

Mökin energiakustannukset kuriin fiksuilla rakentamisvaiheen valinnoilla 

 

Lämmityskustannukset ja muu käyttöenergia muodostavat yhä suuremman osan asumisen kuluista. Rakentamisvaiheessa voit pienentää vapaa-ajan asuntosi energiankulutusta näillä valinnoilla.

 

  • Valitse kompaktin kokoinen vapaa-ajan asunto. Mieti tarvittavia huonemääriä, älä neliömääriä. Hyvät tilaratkaisut ovat suuremmassa roolissa kuin neliöiden määrä.
  • Valitse Future-eristetty seinä. Tässä seinässä huippuluokan tiiveys mahdollistaa erinomaisen lämmöneristävyyden myös pitkien pakkasjaksojen aikana.
  • Valitse oikea lämmitystapa paitsi käytön myös  asunnon sijainnin mukaan. Edustajamme auttaa sinua taloudellisimman lämmönlähteen valitsemisessa. 
  • Asenna vapaa-ajan asunnon katolle aurinkopaneelit. Suomen olosuhteissa paneelit tuottavat parhaiten huhti-syyskuun välisenä aikana. 5 kW aurinkosähköjärjestelmä, jota tarjoamme lisävalintana kaikkiin talopaketteihimme, tuottaa parhaimmillaan yli 4 000 kWh vuodessa, mikä kattaa vapaa-ajan asunnon energiankulutuksesta todella suuren osan.

Vapaa-ajan asunto avaimet käteen -toimituksella – Kiiruna Talo on neljässä viikossa muuttovalmis 

 

Useimmat rakentajat valitsevat muuttovalmiin talopaketin säästääkseen aikaa, energiaa ja rahaa. Vielä enemmän omaa aikaa ja energiaa halutaan säästää mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa rakennettaessa. Vuosilomat kannattaa käyttää rakentamisen, kilpailuttamisen, rakennustöiden valvomisen ja työmaan siivoamisen sijaan mökkeilystä nauttimiseen. 

 

Karunki pystyts

 

Rakennamme kaikki Kiiruna Talot Tornion talotehtaallamme sisustustöitä myöten valmiiksi. Kun talo toimitetaan tontille 2-4 moduulina, viimeistelemme taloa vain neljän viikon ajan. Tämän neljän viikon jälkeen täysin valmis talo luovutetaan teille. 

 

Kiiruna Talon tyypillinen hankeaika kaupanteosta muuttoon on noin kuusi kuukautta. Suurin aikatauluun vaikuttava tekijä on kunnan myöntämä rakennuslupa ja lupakäsittelyn kesto. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pohditaan, olisiko Kiiruna Talo teille oikea valinta mökiksi tai vapaa-ajan asunnoksi. 

 

HALUAN JÄTTÄÄ YHTEYDENOTTOPYYNNÖN