Valmistalon ulkonäkövariaatiot – miltä Kiiruna Talo näyttää?

 

Ulkoverhouspaneelit, katon muoto, ikkunat, ikkunanpielilaudat ja kuistien kaiteet vaikuttavat kaikki talopaketin ulkoiseen ilmeeseen.

Asiakkaan valintojen lisäksi talon ulkoista ilmettä ohjaavat tontin muoto ja talon asettuminen tontille sekä kaavamääräykset. Valmistalon tyylejä on pääsääntöisesti kolme: Moderni, Perinteinen ja Hirsi. Päätysisäänkäyntimallit täydentävät mallistoa kapeille kaupunkitonteille sopivilla pohjaratkaisuilla.


Koko mallistomme on mahdollista toteuttaa myös hirsitaloina. Hirsitalot valmistuvat tuttuun tapaan Tornion tehtaalla. Hirren muoto tuo talon ulkonäköön omaleimaisen piirteensä.

Kustakin tyylistä on mahdollista poimia elementtejä muuttovalmiiseen Kiiruna Taloon asiakkaan mieltymysten mukaan. Myyjän ja suunnitelijan tehtävä on auttaa sinua eheän kokonaisuuden suunnittelussa. 

Ensimmäisenä modernit talomallit:

 

107ps

 

hirsitasakatto

  Sisäänvedetty takaterassi tuo paitsi modernia ilmettä myös yksityisyyttä ahtailla kaupunkitonteilla. Kaikki talot on mahdollista toteuttaa myös pulpettikattoisena. 

MD

 

Julkisivu Aapajärvi 128C 2


Kuvissa Kiviranta 102 MD ja  mallien Aapajärvi 128 C ja Laivaniemi 144 C pohjalta tehty moderni koti. Talon värillä, katon muodolla ja terassivalinnoilla talopaketin ilme muuttuu jokaiselle rakentajalle mieluisaksi.

Minimalistiset ikkunanpielet ja vaakarimoitettu kaide tuovat valmistaloon modernia ilmettä. Katto on mahdollista toteuttaa joko perinteisenä harjakattona, murtoharjana tai pulpettikattona.

 

Talopaketti myös hirrestä – perinteinen tai moderni ulkonäkö

 

Kaikki Kiiruna Talot saa nykyään myös hirsirunkoisena. Hirsirunkoinen Kiiruna Talo toimitetaan samaan tapaan moduuleina kuin muutkin Kiiruna Talot. Painumaton X-log hirsi mahdollistaa nykyaikaisen moduulirakentamisen myös hirsirungolla. Myös hirsirunkoinen talo on mahdollista toteuttaa esimerkiksi Moderni-tyyliä mukaillen.

 

Hirsitalo on mahdollista toteuttaa kaikissa eri ulkonäkövariaatioissaan kuten kaikki muutkin Kiiruna Talot. Pulpettikatto, harjakatto tai murrettu harjakatto.

 
118 C hirsi

Yllä olevassa kuvassa perinteisen mallinen hirsitalo. Hirsitalolle ominainen ilme tulee massiivihirrestä, jota ei ole tarpeen piilottaa erillisen ulkoverhouksen taa.

 

Pääty-, etu-, ja kulmasisäänkäynti mahdollistaa talopaketin sijoittamisen kapeallekin tontille

 

Kiiruna Talojen talopakettien pohjaratkaisut pyrkivät hyödyntämään joka ikisen neliön viisaasti. Samaa periaatetta kannattaa hyödyntää myös tontin suhteen.

 
102 _ES
 

Mikäli tontti on kapea, pääty-, etu-, tai kulmasisäänkäynnillä varustettu talopaketti mahdollistaa talon järkevän asettelun niin, että piha-alue saadaan yhtenäiseksi ja siten mahdollisimman laajasti käyttöön.

 

149psetupiha-400x284

 

149ps-julkisivu-takapiha-1-2-1-400x284

 

 

Punainen tupa ja perunamaa – vanhaa tuttua tyyliä talopakettiin

 

Perinteisempi tyyli valmistaloon saadaan kohtuullisen kokoisilla ikkunoilla, leveillä ikkunanpielillä ja tuplanurkkalaudoilla. Harjakatto on perinteisen talon kattovalinta.

 

perinteinen3

 

perinteinen2

Rakennetaan muuttovalmis koti tyylisi mukaan, myyjämme auttavat sinua eheän kokonaisuuden suunnittelussa!