Tämän vuoden Asuntomessuja paikkaa Valkeakosken Talonäyttely – 10 kompaktia, kodikasta taloa esillä.

 

Valkeakosken Talonäyttely on käynnissä täydellä tohinalla ja olemme jo kuuden päivän ajan saaneet esitellä upeaa hirsitalokohdettamme lukuisille omakotiasumisesta ja/tai rakentamisesta kiinnostuneelle vieraalle. 

 

On ollut mahtavaa nähdä, kuinka monet ovat inspiroituneet ja löytäneet uusia ideoita omaan asumiseensa. Talonäyttely on auki vielä sunnuntaihin 4.8. asti, joten nyt on vielä hyvä hetki suunnata Valkeakoskelle ja kokea tämä ainutlaatuinen tapahtuma.

 

b852727a-554d-44c8-8f57-1247ff8517ef

 

Mikä tekee Valkeakosken Talonäyttelystä erityisen?

 

Talonäyttelyssä on yhteensä 10 erilaista kohdetta, jotka on suunniteltu tavallisille ihmisille ja heidän tarpeisiinsa. Nämä kodit ovat kohtuuhintaisia ja tarjoavat toimivia ratkaisuja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Näyttelyn talot ovat esimerkkejä siitä, miten laadukkaasti ja tyylikkäästi voi rakentaa niin sanotusti kohtuullisin kustannuksin.

 

Kaikkien Talonäyttelykohteiden kokonaishinta on avoimesti esillä, näin ollen vierailijat voivat realistisesti punnita omia rakentamissuunnitelmiaan.

 

Talonäyttelyssä on taloissa vierailun lisäksi tarjolla monipuolista asiantuntijaohjelmaa niin rakentajille kuin jo omakotitaloissa asuville ihmisille. Tarkan päiväkohtaisen ohjelman löydät tapahtuman verkkosivuilta.

 

Omakotitalo palvelee läpi elämän

Valkeakosken Talonäyttely tarjoaa ratkaisuja eri ikäisten ja erilaisten elämäntilanteiden tarpeisiin. Näyttelystä löydät niin lapsiperheiden unelmakoteja kuin senioripariskunnille suunniteltuja loppuelämän koteja.

 

Lapsiperheiden kodit on suunniteltu niin, että tilaa on riittävästi ja arki sujuu mutkattomasti. Näissä kodeissa on usein avarat oleskelutilat, riittävästi makuuhuoneita ja turvalliset piha-alueet, jotka mahdollistavat lasten leikit. Yhteiset tilat ovat avaria ja toimivia, mikä helpottaa perheen yhdessäoloa ja arjen pyörittämistä. Kiiruna Talojen hirsitalokohde on tästä erinomainen esimerkki.

 

Ikä ja elämäntilanne vaikuttavat merkittävästi siihen, millaisia tilaratkaisuja kodilta kaivataan. Nuorille perheille tärkeää on muunneltavuus ja kasvunvaraa, kun taas seniorit arvostavat esteettömyyttä ja helppohoitoisuutta. Talonäyttelyssä on hienosti otettu huomioon nämä erilaiset tarpeet ja esillä on inspiroivia ratkaisuja, jotka palvelevat erinomaisesti eri elämäntilanteissa olevia perheitä.

 

ba40e5cd-37ab-4bde-9cd1-81e772494564

 

Omakotiasuminen on toivottu asuinmuoto läpi elämän

 

Vaikka elämäntilanteet muuttuvat, omakotiasuminen säilyy monen suomalaisen toiveena. Omakotitalo tarjoaa yksityisyyttä, tilaa ja mahdollisuuden muokata kotia omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Se tarjoaa puitteet elää ja kasvaa, viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa sekä nauttia omasta rauhasta.

 

Valkeakosken Talonäyttelyssä voit nähdä, miten monipuolisesti omakotitalo voi vastata erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Tule inspiroitumaan ja löytämään juuri sinulle sopiva koti – sellainen, joka palvelee sinua ja perhettäsi läpi elämän eri vaiheiden.

 

 

Kenen kannattaa vierailla Talonäyttelyssä?

  • Ensiasunnon ostajat: Näyttely tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada ideoita ja inspiraatiota ensimmäisen kodin hankintaan. Näet erilaisia pohjaratkaisuja ja sisustustyylejä, jotka voivat auttaa sinua hahmottamaan, millainen koti sopisi parhaiten sinulle.

  • Perheet: Olitpa etsimässä suurempaa kotia kasvavalle perheellesi tai haluamassa päivittää nykyistä asuntoasi, löydät näyttelystä varmasti jotain, mikä inspiroi sinua. Perheiden tarpeet on huomioitu talojen suunnittelussa ja ratkaisut ovat käytännöllisiä ja toimivia.

  • Rakentajat ja remontoijat: Jos olet suunnittelemassa uuden kodin rakentamista tai vanhan remontointia, Talonäyttely on täydellinen paikka saada uusia ideoita ja nähdä, millaisia ratkaisuja on tarjolla. Keskustele asiantuntijoiden kanssa ja saat arvokkaita vinkkejä projektiisi.

  • Kaikki kodin sisustuksesta ja arkkitehtuurista kiinnostuneet: Tule hakemaan uusia trendejä, väri- ja materiaalivinkkejä sekä näkemään, miten voit tehdä kodistasi entistä viihtyisämmän ja toimivamman.

Missä ja milloin?

Valkeakosken Talonäyttely on avoinna vielä sunnuntaihin 4.8. asti. Olemme paikalla päivittäin valmiina vastaamaan kysymyksiin ja opastamaan sinua löytämään unelmiesi kodin.

 

Osoite:
Juusonniitty, Valkeakoski 

 

Aukioloajat:
Joka päivä kello 10.00-18.00