Usein kysytyt kysymykset aiheesta muuttovalmis talopaketti 

 

Talopaketteja vertailevan rakentajan mielessä pörrää monenlaisia kysymyksiä. Toimitussisältöjen laajuus vaihtelee eri toimittajien välillä eikä vertailu aina ole yksinkertaista.Kokosimme tähän postaukseen kysymyksiä, joita myyjiltämme kysytään kaikista eniten. Toivottavasti tämä pieni kooste auttaa sinua vertailutyössä!
1. Kuuluuko perustus talopaketin hintaan?

➢ Kyllä. Talopaketin hinta sisältää aina perustukset.

2. Saako Kiiruna Taloja hirsitalona?

➢ Kyllä. Kaikki talopakettimme saa nyt myös massiivihirsirungolla, käytämme nykyaikaista ristiinliimattua painumatonta hirttä, joka mahdollistaa moduulirakentamisen myös hirsirungolla.

3. Saako taloon maalämmön?

➢ Kyllä. Pienimpien talomallien kohdalla se vain ei yleensä ole taloudellisesti järkevä vaihtoehto, sillä energiankulutus on niin pientä. Isompien hirsitalojen kohdalla maalämpö taas on jo järkevämpi ratkaisu.

4. Kuuluuko julkisivumaalaus talopakettiin?

➢ Kyllä ja ei. Ulkoverhous on pohjamaalattua lautaa, jolloin pintamaali riittää. Tämä maalaus kuuluu asiakkaan tehtäviin.

5. Mitä ei kuulu talopakettiin?

➢ Asiakkaan tehtävät. Löydät tarkan listauksen täältä.

6. Pitääkö asiakkaan siivota raksa-aikana?

➢ Ei. Kiiruna Talot hoitaa työmaa-aikaisen siivouksen. Asiakkaan tehtävänä on kuitenkin toimittaa tontille esimerkiksi jätelava.

7. Kuuluuko maatyöt talopaketin hintaan?

➢ Ei. Kysy myyjiltämme mahdollisuuksista maatöiden tekemiseen omalla paikkakunnallasi.

8. Milloin sisustusvalinnat pitää tehdä?

➢ 10 viikkoa ennen talon toimitusta tulee vahvistaa talon värimaailma ja kalustus. Mitään sisustusvalintoja ei tarvitse päättää vielä tilausvaiheessa.

9. Saako talopaketin ostettua sisustusta vaille valmiina?

➢ Ei, Kiiruna Talo toimitetaan aina täysin muuttovalmiina.

10. Saako sisäkattoa korotettua?

➢ Kyllä. Muuttovalmiiden Kiiruna Talojen normaali huonekorkeus on 256 cm, korostus onnistuu 270 cm korkeaksi. Hirsitaloissa huonekorkeus voidaan nostaa 280 cm korkeaksi.

11. Saako taloihin isommat ikkunat?

➢ Kyllä.


HALUAN TILATA TALOKIRJAN