Talon tiiveys kertoo rakentamisen laadusta, ja takaa energiatehokkaan ja sisäilmaltaan terveen kodin. Nykyaikaisen kodin tiiveys varmistaa mm. sen, että ilma vaihtuu hallitusti ilmanvaihtokanavia pitkin eikä esimerkiksi rakenteiden läpi.

 

Saimme Vertialta tunnustuksen: tutkitusti tiivein valmistalo & tutkitusti tiivein hirsitalo 

 
Kiiruna Talojen rakenneratkaisuja on kehitetty alusta saakka pitäen silmällä energiatehokkuutta, turvallisuutta ja asumismukavuutta. Tehdasvalmistus takaa rakentamisellemme niin tasaisen laadun, että nämä toteutuvat kaikissa rakentamissamme kodeissa. Tämä Vertian tekemiin mittauksiin perustuva tunnustus onkin ennen kaikkea osoitus tasaisen korkeasta rakentamisen laadusta.
 
Hyvä tiiveys saavutetaan huolellisella rakentamisella. Tiiveyden toteutuminen lähtee liikkeelle jo suunnittelusta. Kiiruna Talojen rakenteellinen tiiveys varmistuukin jo pääkuvatason suunnittelussa. Huolellinen konseptointi mahdollistaa sen, että valmiiden talojen tiiveysmittaukset tuottavat tasaisesti hyvät tulokset kaikissa kohteissa.

 

Tiiveysmittauksen tulos rakentamisen laadun mittarina on oleellinen tieto myös taloa myydessä. 

 

Täältä löydät Kiiruna Talojen hirsimalliston.

Täältä löydät Kiiruna Talojen puutalomalliston.

 

 
11-2
 
 

 

Miksi valmiin talon tiiveys on kriittisen tärkeää?

 

Talon tiiveys varmistaa, että

  • talo on energiatehokas
  • ilma vaihtuu hallitusti ilmanvaihtokanavia pitkin
  • kosteus ei pääse talon rakenteisiin
  • talossa ei tunnu vetoa
  • lämmin sisäilma ei vuoda ulos, eikä kylmä ilma sisään

 

Kaikissa rakentamissamme taloissa suoritetaan tiiveysmittaus ennen kuin se luovutetaan asiakkaalle. Tiiveysmittauksen yhteydessä selvitettävä ilmanvuotoluku on oleellinen osa energiatodistuksen muodostumista. 

 

Vertia suorittaa tiiveysmittauksen kaikkiin valmistuviin Kiiruna Taloihin.

 

Lue lisää tiiveysasioista Vertian kotisivuilta. 

 

 

12-2