Keväällä, kun kustannukset syöksyivät nousuun, jouduimme nostamaan kaikkien talojemme hintaa. Jo silloin kirjasimme hankintasopimukseen ehdon, jonka turvin asiakas saa hyvityksen täysimääräisenä, mikäli pääsemme laskemaan talojemme hintoja ennen ko. asiakkaan talotoimitusta.

 
4 kk ennen talotoimitusta tarkastamme tilanteen, ja mikäli kotisivuillamme ilmoitettu perushinta on alhaisempi kuin hankintasopimuksessa, hyvitämme tämän erotuksen. Tämä hyvitys koskee myös niitä asiakkaita, joiden hankintasopimukseen ehtoa ei ole kirjattu. Tätä hyvitystä ei tarvitse erikseen hakea, vaan tilanne tarkistetaan tehtaalla automaattisesti.
 

Jos siis talopakettiemme hinnat lähtevät laskuun, hyvitämme erotuksen talotoimitustaan odotteleville täysimääräisesti

 

Olohuone (2)_HR

 

Toisin sanoen: aina on turvallinen hetki ostaa Kiiruna Talo. Rakentajien keskuudessa spekuloidaan nyt, kannattaisiko jäädä odottelemaan mahdollista hintojen laskua vai voiko inflaatio jopa vielä nostaa hintoja. Kävi kuinka vain, jos hintoja päästään pudottamaan, hyvitämme tämän asiakkaillemme täysimääräisesti.

 

Hinta-avoimuus on meille tärkeä arvo – hinnat ovat aina avoimesti kaikkien nähtävillä

 

Hinta-avoimuus on ollut meille aina tärkeä arvo. Olemme pitäneet talomallikohtaiset hinnat avoimesti kotisivuillamme kaikkien katseltavissa myös kriisitilanteissa, kuten hintojen noustessa.

Vain informoituna on mahdollista tehdä hyviä päätöksiä. Haluamme, että Kiiruna Taloista on kaikki tarpeellinen informaatio, hinnat mukaan lukien, helposti kaikkien saatavilla. Avoimien hintojen myötä avoimuus toteutuu myös mahdollisissa hyvityksissä.

 

Olohuone (11)_HR

 

 

Talopaketin hinta – kuinka paljon uusi omakotitalo maksaa?

 

Talopakettiemme koot vaihtelevat aina 66 huoneistoneliöstä 158 huoneistoneliöön saakka. Pienimmän talomallimme, Luotomäki 78 B, hinta Helsinkiin toimitettuna on 169 700€. Suurin talomallimme, Korpijärvi 180, on Helsinkiin toimitettuna hinnaltaan 293 600€.

 

Tällä hetkellä suosituin talopakettimme on Kukkola 118 S, jonka hinta Helsinkiin toimitettuna on 210 800€. 

 

Mitä kaikkea talopaketti sitten sisältää? Se on erittäin olennainen kysymys hintavertailua tehdessä.

 

Kiiruna Talon perushintainen toimitussisältö on erittäin laaja. Niin laaja, että siihen ei ole välttämätöntä tehdä lainkaan lisävalintoja. Lisävalinnat, kuten korkeampi huonekorkeus, toinen terassin ovi, suuremmat ikkunat tai lisä-WC kuitenkin onnistuvat. Pyytäessäsi lisävalinnoista tarjouksen, saat huolellisesti eritellyn tarjouksen, jossa jokaisen valinnan hinta on omalla rivillään. Kiiruna Talosta jokainen saa muokattua omia tarpeitaan vastaavan kodin. 

 

Taloamalliemme hinnat ovat verkossa kaikkien nähtävillä nyt ja aina. Syötä rakennuspaikkakunta hintalaskuriin, niin näet talomallin hinnan ko. alueelle.

 

Hirsitalojen hinnat löydät täältä. 

 

New call-to-action