Tarjoamme asiakkaillemme toistaiseksi alan ainoana toimijana myös takuuajan vakuuden. Lue, kuinka tämä turvaa raksahankkeesi. 

 

Kiiruna Talo maksetaan viidessä erässä. Talopaketteihimme ei koskaan sisälly ennakkomaksuja, vaan taloa maksetaan rakentamisen etenemisen mukaan. Talon rakentuminen on tarkasti vaiheistettua, joten maksuerien ajankohdat ovat helposti ennakoitavissa heti rakentamisen alettua.

 

Talopaketin maksuerät jakautuvat seuraavasti:

 

1. maksuerä, kun pääpiirustukset ja rakennuslupaa varten tarvittavat asiakirjat on toimitettu

2. maksuerä, 45 vrk ennen talotoimitusta ja, kun vakuus on toimitettu

3. maksuerä, kun perustukset on tehty

4. maksuerä, talotoimituspäivänä

5. maksuerä, kun muuttovalmius on saavutettu

 

 

Kiiruna Talot toimittaa pankin tai muun rahoituslaitoksen myöntämän määräaikaisen takauksen maksuerälle 2. Takauksen voimassaolo päättyy talotoimituspäivänä. Maksuerä numero 2 ajoittuu rakentamisen kannalta hetkeen, jolloin taloon tilataan merkkikohtaiset tuotteet, mm. keittiö, ikkunat, ovet ja lämmityslaite asiakkaan valintojen pohjalta. 

 

Hirsitalomalliston hintoineen löydät täältä.

Puutalomalliston hintoineen löydät täältä. 

 

Takuuajan vakuus talopakettiin – ainutlaatuinen käytäntö taloalalla

 

Kiiruna Talot antaa pankin tai muun rahoituslaitoksen myöntämän määräaikaisen vakuuden takuuajaksi (takuuaika 1 vuosi). Takuuaika alkaa, kun 5. erä erääntyy maksettavaksi ja vakuus astuu voimaan, kun kyseinen erä on suoritettu.

 

Vakuuden määrä on 2 % hankintasopimushinnasta ja on voimassa 15 kuukautta takuuajan alkamisesta. Tämä takuuajan vakuus varmistaa teille mielenrauhan sen suhteen, että myös vuosikorjaukset hoidetaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

 

Katso maksuehdot kokonaisuudessaan toimitussisällöstämme. 

 

 

SOMEPOSTAUSPOHJAT (11)

 

 

Kiiruna Keskeytysturva – aloita raksaprojekti, keskeytä kuluitta jos esimerkiksi elämäntilanteesi muuttuu

 

Ennakoimaton maailmantilanne ja suhdannevaihtelut ovat saaneet monet rakentajat epäröimään omakotihaaveen toteuttamista. Ilmassa saattaa olla epäröintiä sen suhteen, onko nyt hyvä hetki rakentaa tai pysyykö elämäntilanne tarpeeksi vakaana rakentamisprojektin aloittamista ajatellen. Keskeytysturvamme avulla haluamme madaltaa aloittamisen kynnystä. Keskeytysturva mahdollistaa sen, että hankkeen voi matalalla kynnyksellä keskeyttää, mikäli esimerkiksi työtilanne muuttuu hankkeen alkumetreillä äkisti. Syytä keskeytykselle ei tarvitse ilmoittaa.

 

Keskeytysturvan myötä tehdyn talotilauksen (hankintasopimus) voi perua kuluitta ennen erikoissuunnittelun (rak+lvis) aloittamista. Tällöin mahdollinen maksettu 1. erä palautetaan. Keskeytysturvan käyttö ei vaadi rakentajalta muuta kuin yksipuolisen ilmoituksen hankkeen keskeyttämisestä. 

 

 

New call-to-action