Haaveiletko mökistä, mutta ajatus pitkästä rakennusprojektista jarruttaa unelmien toteuttamista? Kaikilla omasta mökistä haaveilijoilla ei ole aikaa tai halua osallistua rakentamiseen. Muuttovalmis mökki on erinomainen ratkaisu sinulle, joka haluat mökin vaivattomasti – ilman rakentamisen tuomaa stressiä. Toteutamme mökkihaaveesi talotehtaallamme Torniossa, ja toimitamme aidosti muuttovalmiin mökin suoraan tontillesi. 

 

Lomamokki2

 

 

Rakennamme mökkisi tehtaassa valitsemiesi ratkaisujen mukaisesti 

Muuttovalmis mökki tarkoittaa, että mökki on rakennettu kalusteita myöten valmiiksi jo ennen kuin mökki saapuu tontillesi. Tehdaslinjastolla valmistuvaan lomakotiisi asennettaan valmiiksi niin kaapit, kaakelit kuin saunan lauteetkin. 

Tehdasrakentamisen myötä varmistamme, että kaikki tehdään ammattitaidolla ja huolellisesti. Tämän ansiosta projekti pysyy aikataulussa ja rakennustyö etenee sujuvasti.  

 

Mökki on lomailijansa näköinen. Saat tehdä yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa materiaali- ja kalustevalinnat tulevaan lomakotiisi. Laajasta mallistostamme löytyy jokaisen silmää miellyttävät kokonaisuudet. Kaikki kiintokalusteet sekä keittiö tulevat Puustellilta. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös muun muassa yhdessä Silvanan sisustussuunnittelijoiden kanssa huolellisesti suunniteltu valaistuskonsepti, jonka mukaisia valaistusratkaisuja voit valita omaan lomakotiisi. 

 

IMG_9076 (2)

 

 

Avaimet käteen -toimituksella aikaa jää lomailulle 

Muuttovalmiin mökin valitseminen on erityisen järkevä ratkaisu myös silloin, kun mökki rakennetaan toiselle paikkakunnalle, ja mahdollisesti kauas omasta kotikaupungistasi. Et joudu matkustamaan työmaalle valvomaan rakennustöitä tai huolehtimaan urakoitsijoiden koordinoinnista.

 

Kiiruna Taloa rakentaessa asiakkaana sinun tehtäväksesi jää huolehtia seuraavat asiat kuntoon: 

  • Tontin hankinta 
  • Tarvittavat luvat  
  • Tonttiliittymät: sähkö, vesi, jätevesi ja tietoliikenne 
  • Vastaava työnjohtaja, pääsuunnittelija sekä KVV- ja IV- töiden vastaava työnjohtaja 

Tarkemmat vastuualueet löydät eriteltynä toimitussisällöstämme. 

 

9f53150d-77ce-462b-b8ca-442311a82073

 

 

Ei raksalla kulutettuja loma-aikoja 

Paikallaan rakennettaessa saatat joutua odottelemaan kuukausia tai jopa vuosia, ennen kuin pääset nauttimaan mökistäsi. Muuttovalmis mökki sen sijaan toimitetaan valmiina tontillesi. Sinun ei tarvitse käyttää lomiasi ja vapaa-aikojasi työmaalla. Lomakotisi työmaa-aikainen viimeistely kestää korkeintaan neljä viikkoa, sillä valmiusaste tehtaalta tullessa on niin korkea. 

 

Helppohoitoinen ja turvallinen mökki mahdollistaa huolettoman lomailun 

Kiiruna Talojen muuttovalmis mökki on rakennettu huolellisesti ja laadukkaista materiaaleista, mikä tekee siitä paitsi tyylikkään, myös turvallisen ja helppohoitoisen. Tehtaalla tapahtuva tarkka rakentaminen varmistaa, että kaikki rakenteet ja asennukset tehdään oikein ja korkeiden laatustandardien mukaisesti.  

 

Kun mökki on hyvin suunniteltu, voit keskittyä lomailuun. Sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvista kunnossapitotöistä tai remonttitarpeista. 

 

Terassi (2)_HR (2)

 

 

Miksi rakentaa Kiiruna Talojen muuttovalmis mökki? 

  • Aidosti muuttovalmis – Mökkisi on rakennettu sisustustöitä myöten valmiiksi tehtaalla. Tontilla tehtävät työt ovat aidosti viimeistelytöitä. 
  • Ajan säästö ja vaivattomuus – Kun lomakoti rakentuu tehtaan suojissa, säästyt työmaalla ravaamiselta sekä tavaroiden suojaamiselta. Näin säästät arvokasta aikaa ja voit aloittaa lomailun heti, kun viimeistelytyöt on saatu valmiiksi. 
  • Turvallinen valinta– Kaikki valmistuvat Kiiruna Talot rakennetaan säältä suojassa tehtaallamme, mikä takaa korkealaatuisen ja turvallisen lopputuloksen. Kun kaikki työvaiheet tehdään tarkasti valvotuissa olosuhteissa, lopputulos on tasaisen korkea. 
  • Helppohoitoinen – Muuttovalmis mökki on rakennettu kestävistä materiaaleista ja suunniteltu siten, että ylläpitotarpeet pysyvät minimissä. Voit siis keskittyä mökillä lomailuun sekä rentoutumiseen. 
  • Laaja mallisto – Koko mallistomme soveltuu myös vapaa-ajan asunnoksi. Tämän lisäksi löydät nimenomaan lomakäyttöön suunnitellun lomakotimalliston. 

Toimitamme mökit kaikkialle Suomeen. Kiiruna Talojen muuttovalmis mökki on erinomainen valinta, kun haluat rakentaa mökin nopeasti ja vaivattomasti ilman, että lomapäiväsi kuluvat rakennustyömaalla. 

 

Tutustu lomakotimallistoomme täältä. 

Kysy lisätietoja alueesi edustajalta.