Hyviä, kaivattuja uutisia! Tilanne nyt joulukuussa 2022 on se, että rakentamistarvikkeiden hinnat ovat lähteneet monin osin laskemaan. Tämä tarkoittaa  sitä, että kevättalvella 2022 sodan syttymisen jälkeen korottamamme hinnat eivät ole enää ajantasaisia. 

 

Syksyllä 2022, kun hirren hinta laski, pääsimme pudottamaan hirsitalopakettiemme hintoja useilla prosenteilla. Silloin saimme paljon kysymyksiä, milloin puutalopakettien hintoja päästään laskemaan.

 

Lisäämme täydellisen maalämmön puutalopaketteihin – talopaketin hinta pysyy ennallaan

 

Emme kuitenkaan aio laskea talopakettiemme perushintoja, vaan lisäsimme toimitussisältöön maalämmön. Rakentamistarvikkeiden hintojen lasku siis mahdollistaa sen, että puutalojen perustoimitussisältöön kuuluu 2.12.2022 alkaen maalämpö asennuksineen. Hintoihin emme tee muutoksia. Katsomme tämän lisäyksen palvelevan asiakkaitamme paremmin kuin suoran hinnanalennuksen. 

 

Maalämpö on turvallinen, toimintavarma, ekologinen ja tehokas lämmönlähde. Olemme iloisia, että Kiiruna Talo on nyt virallisesti maalämpötalo - niin puutalona kuin hirsitalonakin. 

 

Muutkin lämmitysjärjestelmät ovat yhä mahdollisia Kiiruna Taloihin. Tilanteessa, jossa asiakas valitsee niin sanotusti kevyemmän lämmitysjärjestelmän, hyvitämme näiden välisen hintaeron asiakkaalle.

 

02_aamurusko156k_future_v01

 

Hyvitämme maalämmön arvon hintatakuumme mukaisesti talonsa rakentamista odotteleville asiakkaillemme

 

Tämä hyvitys koskee niitä rakentajia, jotka ovat ostaneet talon nykyisellä täydellä hinnalla, ja joiden talon rakentaminen alkaa aikaisintaan noin neljän kuukauden kuluttua. Heidän projekteihin hankinnat saadaan tehtyä nykyisillä (hieman laskeneilla) hinnoilla. Aiemmin toteutukseen tuleviin kohteisiin on materiaalit ostettu vanhoilla korkeammilla hinnoilla. 
 
Kaikkiin, joita tämä parhaimmillaan yli kymmenen tuhannen euron hyvitys koskee, on oltu tai tullaan olemaan yhteydessä mahdollisimman pian. 
 

Turvallisin tie uuteen kotiin –  nyt myös lämmitysjärjestelmien osalta 

 

Sloganimme on "turvallisin tie uuteen kotiin".  Tämä turvallisuus tarkoittaa sekä rakentamisen että asumisen turvallisuutta. Toimintavarma ja käyttökustannuksiltaan kohtuullinen lämmitysjärjestelmä on osa asumisen turvallisuutta etenkin aikana, jolloin kaikki elinkustannukset ovat nousussa. 

 

Olemme laskeneet kaikkien Kiiruna Talojen vuosittaisen energiankulutuksen. Nämä lukemat ovat kotisivuillamme esillä mallikohtaisesti.  Tässä muutamia nostoja: 

 

Kantojärvi 133 – vuosikulutus: 6 122kWh

Kiviranta 102 ES – vuosikulutus 4 911 kWh

Karunki 87 ES – vuosikulutus 4 229 kWh

 

Nämä lukemat on laskettu kodille, jossa on maalämpö ja Future-seinärakenne. Vastaavat laskemat löydät myös kaikista hirsitaloistamme mallikohtaisesti. Kiiruna Talossa on varaa asua myös energiakustannusten noustessa. 

 

KiirunaTalot7

 

HALUAN LUKEA ASIAKASKOKEMUKSIA

 

HALUAN JÄTTÄÄ YHTEYDENOTTOPYYNNÖN