Uudet L-malliset kodit ovat tällä hetkellä erittäin kysyttyjä. L-mallisissa kodeissa kiehtoo niiden käytännölliset tilaratkaisut, runsas säilytystila sekä L-mallisen rakennuksen pihaan luoma yksityisyys. 

 

Voisikin sanoa, että L-mallisessa kodissa tiivistyy yksikerroksisen omakotitalon parhaat puolet: kaikki kodin toiminnot ovat samassa kerroksessa, mutta siipi mahdollistaa enemmän yksityisyyttä ja tilaa myös talon sisällä.  

 

01_aamurusko141e_villa_hirsi_v01

 

Toimiva huonejako L-malliseen omakotitaloon

 

Useimmiten L-siipeen sijoitetaan sauna- ja pesuhuonetilat sekä kodinhoitohuone. L-siipeen on mahdollista järjestää tilaa myös etätyöpisteelle.  

 

Pienemmässä Aamuruskossa  saunaa edeltävä huone on niin suuri, että pukeutumistilan lisäksi huonetta on mahdollista hyödyntää esimerkiksi työ- tai vierashuoneena.

 

Sijainti on kumpaankin tarkoitukseen erinomainen: kylpyhuoneen WC on lähettyvillä ja muut oleskelutilat ovat kahden oven takana. Töihin keskittyminen onnistuu, vaikka muu talonväki olisi kotona ja eläisi normaalia arkea, äänet eivät kahden oven taakse kantaudu enää häiritsevinä.

 

 

Vierasta majoittaessa vieraalle pystytään tarjoamaan oma rauha L-siivessä. Alla Aamurusko 141 E pohjakuva sekä normaalina että peilikuvaversiona:

 

141E (1)

 

Aamurusko141E-peili

L-mallinen omakotitalo tarjoaa arjen luksusta

 

Aamurusko 163 –mallin pohjaratkaisu on täynnä arkista luksusta: kaksi WC:tä, runsaat säilytystilat sekä omaan rauhaansa sijoitettu upea sauna vastakkain istuttavilla lauteilla. Päämakuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone on mahdollista muuttaa suihkulliseksi WC-tilaksi, mikäli sellaiselle on tarvetta.  

 

Ulkokuva_HR

 

Aamurusko 163 on saatavissa myös neljällä makuuhuoneella. Tällöin alla olevaan pohjakuvaan piirretyt reilu 12 neliöiset makuuhuoneet saavat vierelleen vielä kolmannen makuuhuoneen, jolloin näiden kaikkien kolmen makuuhuoneen kooksi tulee noin yhdeksän neliötä per huone. Huoneiden kokoa on toki mahdollista säätää asukkaiden tarpeiden mukaan.

 

Alla on Aamurusko 163 mallin pohjakuva sekä normaalina että peilikuvaversiona:

 

156K pohjakuva

 

163 aamurusko peili

 

Suuri terassi kokoaa L-mallisen kodin eheäksi kokonaisuudeksi. Terassia on mahdollista laajentaa niin, että myös keittiöstä on käynti suurelle, yhtenäiselle terassialueelle.  

 

Aamuruskossa on poikkeuksellisen runsaasti säilytys- ja varastotilaa

 

Kiiruna Taloissa on yleisesti ottaen panostettu säilytystilojen riittävään määrään. Aamuruskossa tätä tilaa on vielä hieman enemmän. Suurimman makuuhuoneen yhteydessä on upea ikkunallinen vaatehuone, sisäänkäynnin yhteydessä Kiiruna Taloille tyypillinen varasto/arkieteinen ja kodinhoitohuoneen yhteydessä vielä kolmas varastotila, josta löytyy talotekniikka. 

 

Tämän linkin takaa löydät virtuaalikierroksen Hirsi-Aamurusko E -mallin taloon

 

Alla olevassa kuvassa on Hirsi-Aamurusko E noin kaksi viikkoa talotoimituksen jälkeen:

 

Eteinen-3

 

 

Kaikkien Kiiruna Talojen yhteyteen on mahdollista saada myös autokatos varastolla. Asiakkaan valinnan mukaan varasto voidaan rakentaa joko kylmäksi tai lämpimäksi varastotilaksi. 

 

L-mallisen omakotitalon hinta – vertaa toimitussisällöt huolellisesti

 

Aamurusko 141 E on kokonsa ja varustelunsa puolesta edullisempi valinta L-mallisesta kodista haaveilevalle. Aamurusko 141 E sisältää kaikkien Kiiruna Talojen tapaan sekä täydellisen maalämmön asennuksineen että perustukset. Myymme kaikki Kiiruna Talon aidosti muuttovalmiina eli koti luovutetaan asiakkaalle viimeisteltynä ja aidosti muuttokuntoisena. 

 

Aamurusko 141 E muuttovalmiin kodin hinta:

Helsinkiin: 274 600 €

Rovaniemelle: 260 300 €

 

Aamurusko 163 on varusteltu runsaammin, kuin Aamurusko 141 E. Talossa on vakiotoimitussisällössä mm. kaksi WC:tä, vastakkain istuttavat lauteet, kaksi suihkua, suuri terassi ja runsaasti kiinteitä kaapistoja.

 

Aamurusko 163 muuttovalmiin kodin hinta:

Helsinkiin: 309 900 €

Rovaniemelle: 293 600€

 

Haluaisitko tutustua Aamurusko-mallin koteihin?

 

Järjestämme kaikissa rakentamissamme kodeissa talonäyttelyn. Täältä löydät tiedon tulevista talonäyttelyistä.

Jos talonäyttelyt eivät sovi aikatauluusi, some-kanavistamme löytyy runsaasti video- ja kuvamateriaalia L-mallisista kodeista.

 

Tämän linkin takaa löydät videoesittelyn Aamurusko 141 E -mallin kodista

Tämän linkin takaa löydät videon juuri tontille toimitetusta Aamurusko 163 -mallin kodista 

Tämän linkin takaa aukeaa Instagram-tilimme

 

Muistathan, että koko mallistomme on saatavissa myös hirsitaloina.

 

New call-to-action