Kannustamme kaikkia rakentamisesta kiinnostuneita tulemaan talonäyttelyihimme. Miksi näin? 


1.     Varmistut talopaketin todellisesta laadusta – verkkoympäristö ei korvaa oikeissa kodeissa tehtyjä havaintoja yksityiskohdista

 

Uutta kotia suunnitellessa on nykyään mahdollista tehdä kattavaakin vertailua eri talovalmistajista pelkästään internet-sivujen, somekanavien ja mahdollisen YouTube-tilin kautta.  Erilaiset havainnekuvat, suunnitteluohjelmat ja virtuaalikierrokset mahdollistavat suunnittelua ja ideointia kotisohvalta käsin hienosti. 

 

Mitä nämä verkkosisällöt ja hienosti stailatut mainoskuvat eivät kuitenkaan kerro, on rakennettujen talojen todellinen laatu ja viimeistelyn taso. Tämä selviää täysin vasta, kun pääset näkemään valmiin kodin, mielellään useamman. 

 

Järjestämme talonäyttelyn jokaisessa valmistuvassa talossa. Talonäyttelytaloiksi ei siis valita vain niin sanotusti parhaita yksilöitä. Rakentamiemme kotien laatu on niin tasaisen korkea, että esittelemme jokaisen valmistuvan kodin ilomielin kaikille kiinnostuneille. Talonäyttelyt ovat kaikille avoimia tilaisuuksia.

 

 

2.     Tapaat myyjän ja mahdollisesti myös talon asukkaat

  

Talonäyttelyssä sinulla on mahdollisuus paitsi tutkia kodin huonejakoa, syynätä lattialistoja, kokeilla keittiön alalaatikoiden liukuvuutta myös mahdollisuus jutella paikalla olevan myyjämme kanssa. Myyjä osaa vastata kysymyksiisi talopaketin rakennuttamisen yksityiskohdista, talon ja mahdollisten lisävalintojen hinnoista ja suositella tontillenne ja muuten tarpeisiinne sopivaa talomallia.

 

KATSO TULEVAT TALONÄYTTELYT

 

Välillä myös talon ostanut perhe on paikalla talonäyttelyssä. Silloin sinulla on upea tilaisuus kysyä kokemuksia jo ostaneilta asiakkailta. 

 

 

 

3.     Opit, mitä tarkoittaa aidosti muuttovalmis talopaketti

 

Talonäyttelyt pidetään pääsääntöisesti juuri ennen kuin talo luovutetaan asiakkaalle. Talonäyttelyissä siis näet sen, mitä tarkoittaa Kiiruna Talon muuttovalmis talopaketti ja voit arvioida, vastaako se sinun käsitystä 100 % muuttovalmiista kodista. 

 

Jos vierailet myös muiden talovalmistajien näyttelyissä, muista selvittää, mikä on ollut talon valmiusaste asiakkaalle luovutettaessa. Muuttovalmis-termin käyttö ei ole valmistaloalalla kovinkaan vakiintunutta, vaan muuttovalmis-termin alla myytyjen talojen todellinen valmiusaste vaihtelee paljon. 

 

KATSO TULEVAT TALONÄYTTELYT

 

HALUAN TILATA TALOKIRJAN