Tiedämme hyvin, mitkä ovat asiakastyytyväisyytemme kulmakivet ja miksi asiakastyytyväisyytemme on niin korkea kuin se on. Tässä postauksessa on koottuna vuosina 2021-2022 saatuja asiakaspalautteita.

 

Asiakkailta saatu palaute auttaa meitä hahmottamaan kokonaiskuvaa. Onnistuiko kaikki niin hyvin kuin meistä tuntui, vai jäikö meiltä jotain huomaamatta? Aktiivisella palautteen kyselyllä pysymme hyvin kärryillä siitä, mitkä käytännöt ovat erinomaisia sekä meille että asiakkaalle, ja toisaalta siitä, mitä osa-alueita tulisi kehittää. 

 

Palautteet keräämme tällä hetkellä Trustmaryn työkalun avulla. Palautteen anto onnistuu joko nimen kera tai anonyymisti.

 

Kokemuksia Kiiruna Talojen myyjän kanssa asioinnista 

 

"Meidän talohaaveesta otettiin heti kiinni ja yhteyshenkilö on ollut heti aluksi tosi miellyttävä ja avulias. Lisäksi yhteydenoton nopeus vakuutti (muut talofirmat eivät päässeet lähellekään teidän aikoja, osasta ei ole kuulunut vieläkään mitään). Olemme todella tyytyväisiä!"

 

"Nopea vastaus yhteydenottopyyntöön ja ystävällinen työntekijä."
 
"Uudellamaalla saa huippu palvelua."
 
asuntokuvaus asuntokuvat.fi 3O307508
 
"Aika vaivatonta asiointia."
 
"Helppo ja sujuva yhteydenpito."
 
"Kaikki toiminut tähän asti todella hyvin: yhteydenottoihin vastataan viipymättä, ei yhtään painosteta tekemään päätöksiä, mutta vaikuttaa siltä, että myyjä on valmis myymään, mikä ei todellakaan ole itsestään selvää joka firmalla, vaikka etukäteen niin toki luuli! Muiden asiakkaiden kokemukset positiivisia netissä ja livenä, pohjaratkaisut jo valmiiksi oikeasti järkeviä, hinnaltaan ei missään nimessä kalleimmasta päästä. Helppo, hyvä, selkeä ja niin turvallinen ratkaisu kuin talon rakennuttaminen nyt vaan voi olla. Tällainen kuva tässä vaiheessa, kun talokauppoja ei ole ihan vielä lyöty lukkoon, vielä pohditaan joitain yksityiskohtia."
 

Kokemuksia valmiista Kiiruna Taloista

 

"Laadukasta ja luotettavaa palvelua, toiminta on läpinäkyvää ja aikataulut ja budjetti pitävät."
 
"Koti on toimiva, laadukas ja kaikin puolin sellainen kuin halusin."
 
"Nopea toimitusaika, hyvä myyjä, selkeä hinnoittelu, sujuva palvelu suunnittelun suhteen."
 
"Luotettavuus, työn laatu ja asiakaspalvelu olivat aivan huippuluokkaa ihan ensimmäisestä yhteydenotosta tähän päivään saakka, kun talo on ollut valmis jo yli vuoden. Olemmekin jo suositelleet Kiirunataloja oikeastaan kaikille kavereille ja muille taloamme ihastelleille."
 
"Rakentamisesta kerrotaan avoimesti, tehtaalle pääsee katsomaan eikä yritetä piilotella mitään."
 
Teleskooppikuva (4)-1
 
 
"Hyvä tuote, luotettava toimitus, erittäin ystävällinen palvelu kaikissa vaiheessa prosessia. Paljon hyvää!"
 
"Kiirunalta kaikki toiminta erittäin joustavaa, neuvovaa sekä aikataulut pysyivät luvatussa. Samoin Kiirunan asennuskumppanit Puukela Oy sekä Timber Engineering tekivät asennukset hyvin, ja laadukkaasti. Kiirunan talotehtaan tuotanto (missä sain olla maalaamassakin ) oli työvaiheet hyvin suunniteltu, työn jälki laadukasta. Kiitokset kaikille tehtaalle (valvoja sekä rak.tark kehuivat laatua)"
 
"Asiakaspalvelu oli erinomaista. Ongelmat ratkaistiin yhteistyössä. Talo on aivan ihana."
 
"Toimintamalli on asiakkaalle ennustettavissa ja tällöin taloudellisesti turvallinen. Asiakaspalvelu on erittäin hyvää ja kysymyksiin vastataan nopeasti. Työnjälki on erittäin tasalaatuista ja rakenneratkaisut pitkälle vietyjä. On hienoa, että talon tekniikka on niin helposti tarkastettavissa pitkänkin ajan kuluttua. Kehittymisen varaa löytyy joillakin osa-alueilla mutta nämä eivät ole asiakkaalle niitä kriittisimpiä."
 
Voit antaa palautetta meille: https://nps.trustmary.com/UgVlZOoVL
 
New call-to-action