Sekä viime vuoden hyvä tulos että mukavan täysi tilauskalenteri takaavat Kiiruna Talojen vakauden talopakettitoimittajana. Usean rakennus- ja taloteollisuuden alan toimijan ajautuminen konkurssiin on herättänyt talopakettimarkkinassa paljon kysymyksiä. Kiiruna Taloa harkitsevat rakentajat voivat olla rauhallisin mielin. 

 

Alkuvuoden 2024 tilauskanta on hyvä – kevättalvella on muutamia vapaita toimitusviikkoja 

 

Tulevaan talveen lähdemme positiivisesta tilanteesta: nyt syyskuussa vuonna 2023 tilauskalenterissamme on kaksinkertainen määrä talokauppoja verrattuna vastaavaan aikaan viime syksynä vuonna 2022.

 

Vuoden 2024 tilauskalenteri täyttyy tasaiseen tahtiin.  Alkuvuosi on jo melko täynnä, lukuunottamatta kevättalven muutamia vapaita toimitusviikkoja.

 

Kesän 2024 suosituimmat viikot ovat jo varattuja. Mikäli suunnittelet uutta kotia pohjoiseen Suomeen, jossa rakentamiselle otollinen aika (maatöiden ja perustusten teon suhteen) on rajallinen, varaa kesän toimitus mahdollisimman pian varmistaaksesi pääsyn uuteen kotiin vuoden 2024 aikana. 

 

Talopakettialan käytännöt ovat rakentajan puolella – emme peri ennakkomaksuja

 

Käytännöt talopakettialan kaupankäynnissä ovat vahvasti asiakkaan turvana. Talopakettia maksetaan rakentamisen etenemisen mukaan, ennakkomaksut eivät ole talopakettialalla tyypilinen käytäntö.

 

Yleisin käytäntö siis on, että asiakas maksaa taloa sen valmistumisvauhdin mukaisesti. Esimerkiksi Kiiruna Talon maksu on jaettu kuuteen osaan. Viimeinen lasku asiakkaalle lähetetään vasta sinä päivänä, kun muuttovalmis koti luovutetaan asiakkaalle. 

 

_Y6A8789-2

 

 

Kiiruna Talon rakentuminen tehtaalla kestää noin kolme viikkoa, työmaalla talotoimituksen jälkeen 1-3 viikkoa. Asiakaslupauksemme on, että uusi koti luovutetaan asiakkaalle viimeistään neljän viikon kuluttua talotoimituksesta. 

 

Rakennusluvan myöntämisen jälkeen Kiiruna Talon rakentuminen etenee niin ennakoitavassa aikataulussa, että maksuerien sijoittuminen on tiedossa hyvissä ajoin.

 

 

Kiiruna Talot taloustiedot vuodelta 2022 – tutustu keskeisiin lukuihin

 

Vuoden 2022 taloustietoihimme pääset tutustumaan Asiakastiedon sivuilta. Hyvän viime vuoden lisäksi olennaista on valoisat tulevaisuuden näkymät. 

 

"Yrityksen Kiiruna Talot Oy liikevaihto oli 19,4 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja työllisti 71 henkilöä. Liikevaihto nousi 19,1 %.

Liiketoiminnan voitto oli 1 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 5,3 %.

Yhtiön omavaraisuusaste oli 33 %."

- Asiakastieto.fi

 

Turvallinen, ennakoitava ja nopea rakentaminen kiinnostaa tiedostavia ja paikoin varovaisiakin kuluttajia yhä enemmän. Rakentamisaikaisiin piilokustannuksiin ja hankkeen todelliseen läpimenoaikaan kiinnitetään koko ajan enemmän huomiota. Kiiruna Talojen konsepti minimoi rakentamisaikaiset piilokustannukset tehokkaasti. 

 

Rakentamistapamme tuo nykytilanteessa ison säästön asiakkaillemme

 

Pelkästään nousseet korot pakottavat rakentajia pohtimaan, kuinka pitkäaikaiseen rakentamishankkeeseen on varaa lähteä mukaan. Rakentamisen yhteyteen perinteisesti otettu lyhennysvapaa ei nykyisessä korkotilanteessa tarkoita enää maksuvapaita kuukausia. Tarkempaa pohdintaa tästä aiheesta voit lukea uusimmasta asiakaskokemustarinasta.

 

Mikäli haluat keskustella Kiiruna Talon maksueristä, taloustilanteestamme tai vapaista toimitusviikoista, ota yhteyttä alueesi edustajaan. 

 

New call-to-action