Reilu kaksi vuotta Kiiruna Taloilla myyjänä toiminut Erkko Vuorenmaa päätyi Kiiruna Taloille suositusten saattelemana. Alalla jo kahdeksan vuotta kokemusta kerännyt Vuorenmaa oli töiden suhteen tilanteessa, jossa tarjoutui mahdollisuus tarttua uusiin haasteisiin. Hän sai entiseltä kollegaltaan hehkutusta Kiiruna Talojen hyvästä konseptista ja tähän tutustuttuaan päätti ottaa yhteyttä Kiiruna Talon edustajiin.

 

Erityisesti Erkkoa kiinnosti loppuun asti hiottu ja mielenkiintoinen konsepti. Aiemmat kokemukset alalta olivat saaneet hänet huomaamaan kipukohdat erilaisissa valmistalopaketeissa. Kiiruna Talot vaikutti myyjälle unelmakonseptilta.

 

IMG-20220609-WA0020

 

Paikka asiantuntevalle myyjälle aukesi myöhemmin ja Erkko sai puhelun Pentti Sutiselta. Puhelussa kyseltiin hänen innokkuuttaan liittyä osaksi Kiiruna Talojen vahvistusta. Tämän jälkeen asiat järjestyivätkin ripeästi ja pian Erkko olikin pukenut ylleen Kiiruna Talojen paidan ja myy nyt taloja Pirkanmaalla sekä Pohjanmaalla.

 

Erkko tietää, millaisia asioita ihmiset pohtivat muuttovalmista talopakettia ostaessaan – "on tärkeää, että voin seistä myymäni tuotteen takana"

 

Erkko asuu itsekin perheensä kanssa omakotitalossa ja asiakkaidensa kanssa hän pyrkii toimimaan siitä lähtökohdasta, miten itse toivoisi saavansa palvelua. Erkon ohje niin työssä kuin muutenkin elämässä on, että ihmisiä tulee kohdella niin kuin haluaisi itseään kohdeltavan.

 

Vuosien varrella Erkko on havainnut, miten osalle asiakkaista talon ostaminen tapahtuu tunteella. Hän pyrkii kuitenkin olemaan asiantunteva ja asiallinen. Tästä huolimatta hän on huomannut, miten saattaa itse innostua välillä kertoessaan talon tärkeistä ominaisuuksista:

 

-Tuote on niin hyvä, että välillä tulee paasattua vähän liikaa kaikista hyvistä ominaisuuksista, Erkko naurahtaa.

 

Olohuone (17)_HR-1

 

Tärkeimpänä Erkko pitää henkilökohtaista tapaamista asiakkaiden kanssa. Jokaisen asiakkaan kanssa kohtaaminen on oma hetkensä ja se on hänen mukaansa myyntityön suola.

 

Tärkeää Erkolle on myös se, että hän voi itse seisoa myymänsä konseptin takana. Kiiruna Talojen konsepti on loppuun asti hiottu. Kokemus valmistalopakettien myymisestä on tuonut mukanaan sen, että Erkko tietää, mitä ihmiset miettivät valmistalopaketteja vertaillessa. Kiiruna Talojen tehdasvalmistus ja konsepti, joka on valmis sellaisenaan, ovat vahvuus ja erottava tekijä valmistalomarkkinoilla.

 

Nopea rakennusaika helpottaa asiakkaiden ajankäytön suunnittelua – "talopaketin ostohetkellä tiedät, milloin pääset muuttamaan"

 

Ennakoitavuus sekä ennustettavuus nousevat esiin, kun Erkko luettelee Kiiruna Talon rakennusprosessin hyviä puolia. Nopea rakennusaika helpottaa asiakkaiden ajankäytön suunnittelua. Taloa tilatessa tiedetään, milloin pääsee muuttamaan. Erkko iloitsee myös siitä, ettei tässä konseptissa tarvitse keksiä keinoja, miten vältetään sudenkuoppia, kun konsepti ja aikataulut ovat selkeänä kaikille.

 

149ps laivajärvi hirsi

 

Laadukkaalle asumisellekin Erkko löytää kriteereitä:

 

-Tehdasvalmistus, kuivaketjujen säilyminen sekä tasainen laatu hyväksi havaitusta materiaaleista. Laadukas asuminen voi toisaalta olla myös sitä, että on hyvä talomalli ja tehokkaat neliöt, joissa tilankäyttö on loppuun asti mietitty. Tällöin ei tarvitse maksaa turhasta. Helppohoitoinen ja ylläpidettävä kokonaisuus, Erkko summaa.

 

Parhaat hetket työssä ovat Erkon mukaan ne, kun saa olla ihmisten kanssa. Kun pystyy auttamaan ihmisiä toteuttamaan omia asuntounelmiaan ja olla osana tätä prosessia. Onnellisten ja tyytyväisten asiakkaiden näkeminen ilahduttaa aina. Sujuva yhteistyö tehtaan väen kanssa takaa myyjälle hyvän selustan, johon nojata. Kun hommat tehtaan kanssa toimivat, voi luottaa, että asiakas saa hyvän talon.

 

New call-to-action