Kesällä 2024 ei järjestetä lainkaan Asuntomessuja. Sen sijaan tulevana kesänä Valkeakosken Talonäyttely kokoaa jälleen tuhansia omakotitalon rakentamisesta kiinnostuneita kauniille Juusonniityn alueelle inspiroitumaan ja oppimaan. Meidän messukohteemme on nyt stailausta ja pihoja vaille valmiina!

 

Osallistumme Talonäyttelyyn Kuusiluoto-mallisella hirsitalollamme. Talonäyttelyssä esillä olevat kymmenen omakotitaloa ovat aidosti saavutettavissa olevia, käytännöllisiä ja kauniita omakotitaloja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Talonäyttelyn teemat ovat mm.

- Edullista omakotitaloasumista
- Vihreämpiä koteja
- Kompakteja koteja ja toiminnallisuutta

Nämä teemat on helppo allekirjoittaa, siksi meille oli heti alusta saakka selvää, että olemme mukana myös tässä Talonäyttelyssä. Edellinen talonäyttely vuonna 2017 oli menestys sekä Talonäyttelyorganisaatiolle että meille yrityksenä.

 

Talonäyttelyn teemoina mm. edullinen omakotiasuminen & kompakteja koteja

Talonäyttelyn teemat puhuttelevat tavallisia rakentajia ja esiteltävät kohteet ovat kävijöille, heidän asumistoiveilleen sekä lompakoilleen samaistuttavia. 

Talonäyttely on avoinna yleisölle heinäkuun loppupuolelta elokuun alkuun saakka. Meidän kohteen suunnittelu ja rakentaminen ovat edenneet suunnitelmien mukaan. Näyttelytalon rakennuttajaperhe löytyi ilahduttavan helposti ja kiinnostuneita oli useita.

 

Kiiruna Talojen kohde valmistui näyttelyalueelle ennätysaikataulussa – myös vastaava mestari vaikuttui prosessista

 

Kiiruna Talojen hirsitalo Talonäyttelyalueella on pihoja, terassia ja stailausta vaille valmis. Kaikki varsinaiset rakentamis- ja viimeistelytyöt talon osalta ovat valmiit. Rakentamisprosessin nopeus ja sujuvuus pääsivät yllättämään myös kohteen vastaavan työnjohtajan. 

 

  1. Maanrakennus aloitettiin 22.3.2024

  2. Talotoimitus oli 15.4.2024

  3. Talo oli muuttovalmis 18.4.2024

 

Asiakaslupauksemme on, että talotoimituspäivän jälkeen talo luovutetaan asiakkaalle viimeistään neljän viikon kuluttua talotoimituspäivästä. Useimmissa kohteissa viimeistely kestää kuitenkin vain viikon verran, kuten tässä hirsitalossa neljä päivää. 

 

 

Vastaava mestari kommentoi rakentamisprojektia näin:
 
"Kaiken kaikkiaan hieno projekti ja erittäin palkitseva, kun kaikki toimi ja meni hyvin.
Kaikki tekijät olivat huippuammattilaisia, joiden kanssa oli upeaa rakentaa!"
 
Alla olevien kuvien välillä on aikaa 4 vuorokautta.
 
WhatsApp Image 2024-04-15 at 11.06.34
 
WhatsApp Image 2024-04-19 at 12.16.48
 
Nyt messukohteessa alkaa pihan ja terassien rakentaminen sekä talon stailaus messuja varten. Odotamme messuja suurella innolla! Uskomme, että Valkeakosken messujen jälkeen iso joukko tulevaisuuden rakentajia on jälleen tietoisempia nykyrakentamisen mahdollisuuksista. 
 
Merkkaa jo tässä vaiheessa ylös Valkeakosken Talonäyttelyn päivämäärät 24.7.-4.8.2024!